Mød bestyrelsen for stemmehørernetværket

Vi er 7 personer i bestyrelsen og i er altid velkomne til at kontakte os 

Formand

Michael Cidlik

Hej

Jeg har været stemmehører det meste af mit liv og har haft store udfordringer med det, men den dag i dag er det ikke længere et problem for mig.

Jeg tog stemmehørerfacilitatoruddannelsen i 2017 og har lige siden faciliteret en stemmehørergruppe, samt lavet individuelle forløb, hvor jeg har taget udgangspunkt i Maastricht tilgangen. 

Jeg underviser i denne tilgang samt holder en del oplæg og foredrag om hvordan man kan arbejde med sine stemmer. Jeg arbejder også med personer med autisme, der hører stemmer

Jeg bor sammen med min kone og 3 børn 


Kontakt:

cidlik2@gmail.com

tlf. 25394231

Næstformand

Trine Koch

Jeg hedder Trine, er 30 år gammel og bor i Kolding. Jeg er tidligere stemmehører, og der har været stille siden jeg var 24 år. Jeg blev uddannet stemmehørefacilitator i 2018, arbejder på et psykiatrisk bosted og er i fuld gang med at læse til social special pædagog. Udover dette holder jeg oplæg om mit liv som tidligere stemmehører rundt omkring i landet.


Kontakt

trkoc92@gmail.com

tlf. 61760904

Kasserer

Kaja Jensen

Jeg har været kasserer i Stemmehørernetværket siden 2011. Som en del af dette netværk har jeg haft mulighed for at arbejde tæt sammen med mennesker med stemmehøreroplevelser og bidrage til at skabe et stærkt fællesskab.

Er uddannet socialpædagog og en vigtig del af mit arbejde er, at fremme en anden tilgang i psykiatrien ved at udbrede vores tilgang til stemmehøring og andre oplevelser på mine arbejdspladser.

Jeg tror på, at det er afgørende at se mennesker som hele individer og fokusere på deres ressourcer og potentialer.

ALLE MENNESKER ER UNIKKE!


Kontakt:

kasserer@stemmehoerer.dk

Tlf. 28779740

Medlem

Maria Odsmundsen

Jeg har hørt stemmer og set syner det meste af mit liv. I mange år var det utroligt pinefuldt for mig, men nu har jeg arbejdet så meget med mig selv og mine stemmer at jeg forstår at de prøver at hjælpe mig. Og i dag tænker jeg at mine stemmer hjælper mig med at navigere i livet.

I 2022 tog jeg stemmehørerfacilitator uddannelsen og startede efterfølgende en stemmehørergruppe op.

Jeg har i over 10 år holdt oplæg om mit liv som stemmehører og er fornyeligt også begyndt at underviser i teorien bag Maastricht tilgangen.

Til dagligt arbejder jeg som Peer-medarbejder, hvor jeg bl.a. bruger mine levede erfaringer som stemmehører

Jeg bor i Vejle sammen med min mand og vores to børn.


Kontakt:

Fjendbo@hotmail.com

31625163

Medlem

Sandra Breth Jakobsen

Jeg har siden 16-årsalderen haft forskellige kropslige sanse-oplevelser, som stoppede for 10 år
siden. Det har på mange måder været meget udfordrende, men ikke bragt mig i kontakt med
behandlingssystemet, men jeg lærte mig selv at håndtere disse oplevelser og acceptere, at de var
en del af mig.
I 18 år har jeg arbejdet som sygeplejerske i socialpsykiatrien og behandlingspsykiatrien. Min
interesse for stemmehøring har i mange år været stor og jeg valgte at tage en
kandidatuddannelse i klinisk sygepleje, som jeg afsluttede i 2020 med et speciale, som
omhandlede stemmehørerarbejde på et socialpsykiatrisk bosted. I 2022 afsluttede jeg
stemmehørerfacilitatoruddannelsen og jeg vil rigtig gerne bidrage til, at stemmehørerarbejde
bliver meget mere udbredt i behandlingspsykiatrien.
Privat bor jeg sammen med min mand og 2 børn.

Medlem

Rikke Lindahl Hansen

Rikke har igennem 15 år arbejdet med ledelse på socialpsykiatriske botilbud og der arbejdet med at forandre synet på mennesker med psykisk lidelse. Dette har været gennem et målrettet arbejde med at se op mennesker, ikke diagnoser og i stedet været nysgerrig på menneskers reaktioner. Stemmehører arbejdet har været en stor del af den udvikling og forståelse. Derudover har arbejder med at skabe fokus på overmedicinering og medicineringen i det hele tager også vægtet tungt, og hjulpet mange mennesker til et bedre liv. Rikke holder oplæg og underviser, om at skabe den forandring, samt tilbyder individuelle samtaler. Til dagligt er Rikke leder af det private botilbud Tjørnehøj i Odsherred.


Kontakt

rikkelindahlhansen@gmail.com

Tlf: 42561120

Medlem

Nina Falkenlöve Lauridsen

Jeg hedder Nina, er 31 og bosat i Esbjerg. Som 5 årig begyndte jeg at se syner, og som 12 årig begyndte jeg at høre stemmer. Jeg hører 8 stemmer, og har flere synsforstyrrelser. Jeg begyndte at arbejde med mine stemmer som 23 årig, og den dag i dag bruger jeg mine stemmer til at guide mig gennem livet.
Jeg er indehaver af bloggen ’En stemmehørers beretninger’ på facebook, og siden 2017 har jeg holdt oplæg om stemmehøring og mit liv.
Jeg tog uddannelsen som Stemmehørerfacilitator i 2022, og arbejder nu på at få startet en stemmehørergruppe for voksne i Esbjerg, og på sigt også en for børn- og unge.

 

Kontakt:

ninafalklau@gmail.com

Privatlivspolitik for Stemmehørernetværket i Danmark